Προσκύνησε την ιερή εικόνα της Παναγίας του «Άξιον Εστί» αντιπροσωπεία παικτών, προπονητών και διοίκησης του Πανθρακικού (+photos)

Στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής βρέθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης του Πανθρακικού προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί.

Η εικόνα θα ερχόταν στην Κομοτηνή πριν δύο χρόνια, με αφορμή την επέτειο 100 ετών απελευθέρωσης της πόλης και της ενσωμάτωσης στον εθνικό κορμό, χάρη σε ενέργειες της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα. Τότε, λόγω μέτρων κατά της πανδημίας δεν κατέστη εφικτό αλλά 2 χρόνια μετά η Κομοτηνή γίνεται επίκεντρο του θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα για την ευκαιρία που έδωσε στους κατοίκους του νομού μας να προσκυνήσουν την εικόνα, η οποία είναι στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους εμψυχώνοντας τους ακρίτες Θράκης και όλους τους Έλληνες», αναφέρει ανακοινωση του Πανθρακικού.

Η αντιπροσωπεία του Πανθρακικού βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί.