ΕΣΠΕΘΡ: Σμίγουν ξανά μαζί στον ΑΟ Ορεστιάδας και τα τρία αδέρφια Σκαρλατίδη – Υπερήφανος ο μπαμπάς Σάκης

Την φανέλα του με τον πυρσό στο στήθος θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά τα αδέρφια Νίκος και Στέλιος Σκαρλατίδης που επέστρεψαν για να ενισχύσουν δυναμικά τον σύλλογο.

Μάλθστα με την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Νίκου και Στέλιου Σκαρλατίδη στον ΑΟ Ορεστιάδας, ουσιαστικά θα συναντήσουν στον ιστορικό σύλλογο τον μεγάλο αδερφό τους Γιάννη ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες και αυτός στην ομάδα.

Η σχετική πανηγυρική ανακοίνωση του ΑΟΟ:

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή 2 ακόμα δικών του παιδιών και συγκεκριμένα του Νίκου Σκαρλατίδη και του Στέλιου Σκαρλατίδη.

Ο Νίκος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αγωνίστηκε μέχρι την ανδρική ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του Άρη, του Ερμογένη Ξάνθης, τοθλυ Άθλου και της ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον με εμπειρίες και παραστάσεις επιστρέφει με στόχο να οδηγησει τον ΑΟΟ στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο αδερφός του Στέλιος, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, έχει πανηγυρίσει επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας και αγωνίστηκε ακόμα με τη φανέλα του Άθλου.

Έτσι λοιπόν, Νίκος, Στέλιος και Γιάννης θ αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας, την οποία και τίμησε από πολλά πόστα ο πατέρας τους Σάκης! Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας…