Κύπελλο Ελλάδος: Επιβεβαίωσε η ΕΠΟ την εκκρεμότητα για Πανθρακικό-Αλεξανδρούπολη! Οι 11 πιθανοί αντίπαλοι στην Β’ Φάση

Δέκα ζευγάρια θα αναδείξει η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα διενεργηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί και στην οποία θα συμμετάσχουν οι Κυπελλούχες/φιναλίστ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων που προκρίθηκαν από την 1η φάση.

Από την ανακοινωση της ΕΠΟ επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει εκκρεμότητα αναφορικά με τον αγωνα Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη αφού στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης κέρδισε μεν με 1-0 ο Πανθρακικός, ωστόσο η Αλεξανδρούπολη κατέθεσε ένσταση για κακή συμμετοχή του Χρήστου Βάσκου.

Οι ομάδες θα κληρωθούν σε δύο γκρουπ με βάση γεωγραφικά κριτήρια, συνεπώς υπάρχουν 11 υποψήφιοι αντίπαλοι για την όποια ομάδα της Θράκης κριθεί ότι θα περάσει στον 2ο Γύρο μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Αναλυτικά:

1ο γκρουπ
Απόλλων Παραλιμνίου
Ιωνικός Ιωνίας
ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Βύρων Καβάλας
Νικητής αγώνα Πανθρακικός-Αλεξανδρούπολη
Αστέρας Τριποτάμου
Ελασσόνα
Βατανιακός
ΠΟ Φήκης
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης
Αστέρας Πετρίτη
Αστέρας Σταυρού

2ο γκρουπ
Ερμής Μελιγούς
Απόλλων Ευπαλίου
Παμβουπρασιακός
Διαγόρας Βραχνέικων
Ναυπακτιακός Αστέρας
Τηλυκράτης
Πανελευσινιακός
Νικητής αγώνα Άρης Βούλας-Νέα Αρτάκη
Νικητής αγώνα Αετός Λουτρών-Αλμυρός
Νικητής αγώνα Ερμής Ζωνιανών-Ηλιούπολη
Άγιος Νικόλαος
ΑΕΡ Αφάντου

Σημειώνεται ότι οι δύο τελευταίες ομάδες στην κλήρωση κάθε γκρουπ θα περάσουν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα προκριθούν συνολικά 14 ομάδες και εκεί θα αντιμετωπίσουν πλέον επαγγελματικές ομάδες της Super League 2.

Οι αγώνες της 2ης φάσης θα είναι νοκ άουτ (σε περιπτωση ισοπαλίας ακολουθει παράταση και πέναλτι). Υπενθυμίζεται ότι στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστούν και οι ομάδες της Super League 2, αλλά είναι αμφίβολη δυστυχως η συμμετοχή του ΑΟΞ.