Με γκολ Ορφανίδη η Βέροια του Ανυφαντάκη νίκησε τον Μακεδονικό των Σαραντίδη, Λισγάρα και Χασάνογλου

Σε ένα δυνατό φιλικό η Βέροια του Κώστα Ανυφαντάκη επικράτησε με 1-0 του Μακεδονικού στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Σύμφωνα με την κerκidasport από όπου και η φωτογραφία, το νικητήριο γκολ της “Βασίλισσας” σημείωσε με ωραίο σουτ στο 36′ ο Ξανθιώτης μέσος Πέτρος Ορφανίδης, με τους «κυανέρυθρους» να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία φιλικά, βγάζοντας ωστόσο και πάλι κάποιες αδυναμίες στο γήπεδο, τις οποίες θα δουλέψει στις προπονήσεις ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία, έχασε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπελεβώνη (14’), Μπλέτσα (28’), Δεμηρτζόγλου (32’) και Ορφανίδη (45’), ενώ πέτυχε και ένα τέρμα όπως προαναφέραμε με δυνατό σουτ του Πέτρου Ορφανίδη από πλάγια θέση στο 36’ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μπελεβώνη.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, με την «Βασίλισσα» να διατηρεί την υπεροχή χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και να φτάνει στην τελική επικράτηση. Βασικός από την Βέροια ήταν ο Ορφανίδης αλλά και ο πρώην του Πανθρακικού Τάσος Παπαχρήστος οι οποιοι αγωνίστηκαν 60′, ενώ από το Μακεδονικό ενα ημίχρονο ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Χρήστος Λισγαρας, Φειζή Χασάνογλου και Τόλης Σαραντίδης.