Γ’ Εθνική: Φιλικό «χαστούκι» στην Δόξα Δράμας από τον Βύρωνα Καβάλας με σκορ 3-1

Μετά από μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς καλύτερη στο δεύτερο η ομάδα της Δόξας Δράμας έχασε μέσα στο Βερούλειο Στάδιο της Καβάλας από τον τοπικό Βύρωνα με 3-1.

Αυτό ήταν το έκτο τεστ για τον Ξανθιώτη προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη και τους παίκτες του (χρησιμοποίησε ως βασικους και αναντικατάστατους Μκρτσιαν και Φραγκουλη), όπου εντοπίστηκαν κάποια θέματα στις γραμμές και κατά κύριο λόγο στην επιθετική διάταξη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καβαλιώτεςς πέτυχαν δύο τέρματα στο 13’ με τον Χατζόπουλο και στο 15’ με τον Παντελίδη ενώ στο δεύτερο μείωσε ο Κόντος σε 2-1 στο 59’. Ο Βυρωνας πέτυχε ένα τρίτο γκολ στο 68’ από τον Γκατζολάρι και διαμόρφωσε το τελικο αποτέλεσμα.

Οι Δραμινοι διαμαρτυρόνται ότι το τρίτο τέρμα ήταν από εμφανή θέση οφσάιντ ενώ στο 71’ θεωρούν ότι τους ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Κόντου. Ωστόσο έτσι κι αλλιώς μιλάμε για φιλικό παιχνίδι με το αποτέλεσμα να είναι αδιάφορο και η ουσία να βρίσκεται στα συμπεράσματα των δύο προπονητών.

«Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι ο Βύρωνας από την πλευρά του τις ευκαιρίες του τις έκανε γκολ ενώ εμείς δείχνουμε ότι συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στην επιθετική μας γραμμή. Άλλωστε αυτά τα φιλικά έχουν σαν μοναδικό στόχο να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα μας και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε», σχολίασε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης.