Super League: Κυνηγάει την 100η νίκη του ως προπονητής του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Πολύ κοντά σε ένα ιστορικό επίτευγμα βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετρά 99 νίκες ως προπονητής του ΠΑΟΚ και τι καλύτερο για τον ίδιο, να τις… εκατοστίσει σε ένα ντέρμπι.

Είναι ούτως ή άλλως, αν όχι ο πιο πετυχημένος, ένας από τους πιο πετυχημένους κόουτς της ιστορίας του Δικεφάλου και εκτός από τα Κύπελλα διεκδικεί και πολύ σημαντικές ατομικές διακρίσεις στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας.

Η νίκη με τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η 99η των ασπρόμαυρων με τον Ρουμάνο πρωην κοουτς της Ξάνθης στην άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά, η συνολική συγκομιδή του Λουτσέσκου είναι 99 νίκες, 27 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 157 αναμετρήσεις, με το ποσοστό νικών να είναι άκρως ικανοποιητικό αφού αγγίζει το 63%.

Πριν αποχωρήσει προσωρινά από τον πάγκο του Δικεφάλου, το «κοντέρ» των νικών που πέτυχε ως προπονητής της ομάδας σταμάτησε στις 68 ενώ από την επιστροφή του και μετά προστέθηκαν άλλες 31.

Ακόμα και αν δεν καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα καταφέρει στα επόμενα παιχνίδια να φτάσει τις 100 νίκες, όμως ο ίδιος θα ήθελε να συμβεί αυτό στο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο της πόλης, ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και γοήτρου.