Ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο με τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Όλα τα στραβά μαζί για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς μετά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τώρα αντιμετωπίζει και θέμα υγείας καθώς υπέστη ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ το βράδυ της Παρασκευής.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη στο Ζάππειο ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημιου Θράκης, πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε αγώνα μπάσκετ, αλλά τελικά τραυματίστηκε. Ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες των πολιτικών ρεπόρτερ, στη μία ομάδα ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Βαγγέλης Τσόγκας και ο Παναγιώτης Βλάχος και στην άλλη ομάδα οι Ανδρέας Σπυρόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ένας παιδικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη, ο Κώστας Βαρδαβάς. Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν ομαλά ο Ανδρουλάκης έκλεψε την μπάλα από τον Κώστα Βαρδαβά, αλλά στην προσπάθειά του να την κρατήσει εντός του αγωνιστικού χώρου, του γύρισε το γόνατο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει κάτω.

Αμέσως έσπευσαν όλοι πάνω από τον Ανδρουλάκη και τον προέτρεψαν να πάει στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να λέει «παίζω 35 χρόνια μπάσκετ, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο». Μάλιστα λένε πως λίγο πριν τον τραυματισμό του Ανδρουλάκη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλεγε «εντάξει φτάνει, ας σταματήσουμε», αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία.

Τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για διάστρεμμα, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστού και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. Πάντως, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει κανονικά την ομιλία του σήμερα, Σάββατο, στις 19:30 και ενδεχομένως στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γίνει η επέμβαση στο γόνατο.