Η πρόβλεψη του Κυριάκου Κετσιεμενίδη για το φαβορί της κατηγορίας SL2

Φαβορί της δεύτερης κατηγορίας ο Πανσερραϊκός” δήλωσε μετά το φιλικό με τους Σερραίους ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, που έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια, επεσήμανε τις επιθετικές ελλείψεις της ομάδας του, ενώ διέκρινε μεγάλη κόπωση.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ξανθιώτη τεχνικού της Δόξας:

«Ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα που σημαίνει κορύφωση στο πλάνο προετοιμασίας της ομάδας και φυσικά κόπωση, μεγάλη κόπωση. Όπως μέσα στην Προσοτσάνη έτσι και σήμερα η ομάδα είχε εμφανέστατα δείγματα κόπωσης.
Σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που είναι στην έκτη εβδομάδα και υπό άλλες συνθήκες μετά από 10 μέρες θα έπαιζε στο πρωτάθλημα. Πάντως η εικόνα μας φανερώνει ότι η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Με εξαίρεση φυσικά το αποτέλεσμα πιστεύω ότι τα άλλα στοιχεία της ομάδας είναι καλά. Παίξαμε καλά και πιστεύω ότι οι θεατές το είδαν.
Οι ελλείψεις μας στην επιθετική γραμμή ήταν εμφανείς, παρ’ όλα αυτά είχαμε ευκαιρίες. Παλέψαμε για το γκολ, έστω για ένα γκολ, έχοντας μπροστά μας ένα αντίπαλο που διέθετε την ποιότητα και την εμπειρία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δικές μας τελικές .
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την αγωνιστική εικόνα τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που θα είναι το φαβορί της δεύτερης κατηγορίας.
Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανσερραϊκού που έδειξε ότι όντως είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».