Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας η Άννα Κορακάκη για την Ολυμπιακή πρόκριση του 2024

Ήταν 4 Σεπτεμβρίου 2018, όταν η Άννα Κορακάκη κέρδιζε την πρώτη ονομαστική πρόκρισης της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, διεκδικεί και πάλι να είναι η πρώτη που θα κλείσει θέση στους Αγώνες του Παρισιού το 2024, μέσω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Να τελειώσει γρήγορα με την Ολυμπιακή πρόκριση στα 25μ πιστόλι προσδοκά η δυο φορές Ολυμπιονίκης και για αυτό μέσα στις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25μ και 50μ. Η διοργάνωση ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου και πρώτα θα αγωνιστούν οι έφηβοι και νεανίδες και μετά θα ακολουθήσουν οι άνδρες και οι γυναίκες, με τον τελικό στα 25μ πιστόλι (γυναικών) να είναι στις 14 Σεπτεμβρίου. Συνολικά θα δοθούν δυο προκρίσεις σε κάθε τελικό, δηλαδή στους νικητές και τις νικήτριες των χρυσών και αργυρών μεταλλίων και η Κορακάκη είναι πάντα υπολογίσιμη για το βάθρο. Στα 25μ είναι το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας μεγάλη εμπειρία πλέον, αλλά ταυτόχρονα υψηλότατο ανταγωνισμό.