Νίκος Ουσταμπασίδης: «Πιο έτοιμος ο Πανθρακικός, έχει ανάγκη ο κόσμος της Θράκης από τέτοια παιχνίδια»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό παραχώρησε ο τεχνικός της Αλεξανδρούπολης FC, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Παραδέχθηκε ότι ο Πανθρακικός βρέθηκε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, κάτι που επηρέασε το παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την κατηγορία της ομάδας την ερχόμενη σεζόν, καθώς δεν μπορεί να γίνει σωστός προγραμματισμός.

Εξέφρασε ανοιχτά πάντως την επιθυμία του η Αλεξανδρούπολη να βρεθεί στην Γ’ Εθνική, καθώς έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: «Ο Πανθρακικός ήταν πιο έτοιμος. Είχε περισσότερες μέρες προπόνησης. Θεωρώ ότι το ρόστερ που έχουμε μπορεί να ανταποκριθεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Η αβεβαιότητα δεν μας βοηθάει αλλά εκπροσωπούμε μια πόλη και έναν νομό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα συνεχίσουμε με τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ σε όποια κατηγορία και αν βρεθούμε, αλλά αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα. Παλέψαμε το παιχνίδι σήμερα, ήταν ανοιχτό, αλλά ο Πανθρακικός είχε καλύτερη φυσική κατάσταση. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να πετύχει τους στόχους του».

Ενώ συνέχισε για την αβεβαιότητα που επικρατεί: «Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν μπορείς να οργανωθείς και να κάνεις σωστό προγραμματισμό υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν είναι όμορφο να συμβαίνουν αυτά, αλλά εμείς είμαστε αναγκασμένοι στην παρούσα φάση να τα αποδεχθούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πιστεύω πως η θέση της ομάδας είναι στη Γ’ Εθνική».

Για τα ντέρμπι στη Θράκη και την κατάσταση της Ξάνθης: «Θέλουμε να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό με τον Πανθρακικό. Λείπουν τέτοια παιχνίδια από τον κόσμο της περιοχής. Όπως και με την Ξάνθη. Αυτό που της συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο. Πρέπει να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο του τόπου μας και σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για την στήριξη του κόσμου: «Είδαμε στα μπαράζ πόσο βοηθάει ο κόσμος. Είναι κάτι που λείπει από την Αλεξανδρούπολη. Καλούμε να μας συμπαρασταθεί και ελπίζω να καταφέρουμε να τους φέρουμε στο γήπεδο».