Μιαλλιά κουβάρια στον ΕΟΣ Κομοτηνής! Εντάσεις, διαπληκτισμοί, τοξικό κλίμα στο ΔΣ – Παραιτήσεις του προέδρου και πέντε μελών του

Παραιτήθηκε από την προεδρεία του ΕΟΣ Κομοτηνής ο Θωμάς Καλογιαννίδης, μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες περίπου στο «τιμόνι» του Συλλόγου.

Ο Καλογιαννίδης είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Πετροσιάν και σε μήνυμά του που ανάρτησε ο ΕΟΣ Κομοτηνής Τμήμα Αναρρίχησης, κάνει λόγο για «εντάσεις, διαφωνίες, έλλειψη σεβασμού, ειρωνείες και διαπληκτισμούς» και μιλάει για ένα κλίμα «τοξικό» μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα δεν παραιτείται μόνο ο πρόεδρος, αλλά και άλλα πέντε μέλη του ΔΣ. 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ΕΟΣ Κομοτηνής/Αναρρίχηση αναφέρονται τα εξής:  

«Θα ήθελα να σας επικοινωνήσω την παραίτησή του μεγαλύτερου μέρους του ΔΣ. Συγκεκριμένα εγώ (Θωμάς Καλογιαννίδης) και άλλα πέντε μέλη καταθέσαμε τις παραιτήσεις μας. Ενώ η λειτουργία του ΔΣ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στην πορεία αυτό άρχιζε να αλλάζει. Φτάσαμε τελικά σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Εγώ προσωπικά προχώρησα στην παραίτηση μου για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, αλλά και γιατί δεν μπορούσα να φέρω σε πέρας το έργο που είχα αναλάβει να κάνω, γιατί το κλίμα μέσα στο ΔΣ είχε γίνει πλέον τοξικό. Συνεχείς εντάσεις, διαφωνίες, έλλειψη σεβασμού, ειρωνείες και διαπληκτισμοί, που προκάλεσαν τελικά και τις υπόλοιπες παραιτήσεις.Έτσι λοιπόν σας γνωρίζω ότι ο σύλλογος πορεύεται με τα εναπομείναντα μέλη και οδηγείται άμεσα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για αυτή τη κατάσταση και ζητάω συγνώμη. Τέλος για το καλό του συλλόγου θα ήθελα να πω, ότι επιτέλους πρέπει να αναγνωριστούν αυτοί που προσφέρουν στο σύλλογο εδώ και χρόνια και να απομονωθούν οι φωνές που προκαλούν αναταράξεις».