Επισημοποίησε τη χορηγική συμφωνία με την εταιρία YAKA του Λεβέντ Σαδίκ ο Πανθρακικός

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εταιρίας, επισημοποιήθηκε και από τον Πανθρακικό η συμφωνία με την YAKA του Λεβέντ Σαδίκ, γιο του Αχμέτ Σαδίκ.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας χορηγικής συμφωνίας έγιναν στο φιλικό με την Ασπίδα Ξάνθης στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί η πρώτη εμφάνιση με τον χορηγό της ομάδας στο Κύπελλο κόντρα στην Αλεξανδρούπολη FC την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού, αναφέρει: «Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως χορηγός επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 είναι η Εταιρεία YAKA.

Ευχαριστούμε τον κ. Λεβέντ Σαδίκ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής. Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής μας αποτελεί η πολυπολιτισμικότητα και το «ψηφιδωτό» πολιτισμών και θρησκειών με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας και την ενασχόληση της νέας γενιάς με αυτόν.

Ο αθλητισμός ενώνει και η ιστορία απέδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στόχος μας είναι η διεύρυνση του σλόγκαν ως «Όλος ο νομός μία ομάδα»

🍒 Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΥΑΚΑ – Εταιρεία Επεξεργασίας και Συσκευασίας Κερασιών ιδρύθηκε το 2017,με στόχο να προμηθεύσει την υψηλότερη ποιότητα κερασιού της περιοχής του Γιακά στην παγκόσμια και εσωτερική αγορά.

Η άριστη ποιότητα κερασιού της περιοχής σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο διαλογής-επεξεργασίας μας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

📌Σκοπός της εταιρείας είναι:

👉 Η Αναγνώριση των κερασιών της περιοχής στην παγκόσμια αγορά

👉 Η Ευημερία των παραγωγών

👉 Η Αειφόρος καλλιέργεια

👉 Η Πράσινη ενέργεια

📌Στόχος της εταιρείας είναι:

👉 Η Προώθηση των τοπικών κερασιών στην παγκόσμια αγορά

👉 Η Διεύρυνση της παραγωγής κερασιού σε νέες περιοχές

👉 Η Εκπαίδευση των παραγωγών για την βελτιστοποίηση των καλλιεργειών

👉 Η Ανάπτυξη πιλοτικών κήπων σε διάφορες περιοχές».