ΕΠΣ Έβρου: Επέστρεψε στη δράση ο Σισμανίδης και ανακοινώθηκε από τον Ιπποκράτη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Άβαντα Αντώνης Σισμανίδης ανήκει πλέον στο νέο ρόστερ του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Ο Σισμανίδης την χρονιά που πέρασε βρέθηκε να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε. Οι συμπαίκτες τότε στον Ατρόμητο Άβαντα του είχαν αφιερώσει τη νίκη τους επί του Ποντιακού και μετά από λίγες βδομάδες στην Ορεστιάδα πριν την αναμέτρηση του Ορέστη με τον Ιπποκράτη οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων σηκώνανε πανό με το συγκινητικό μήνυμα «Σισμα κράτα γερά όλοι είμαστε μαζί σου». Τέλος ήταν ο ένας από τους τρεις τυχερούς που κέρδισαν στη κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο της ομάδας του Ατρομήτου Άβαντα, Νίκου Δαρδακούλη.

Βγήκε όμως νικητής και αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο του άθλημα όχι όμως στον Ατρόμητο Άβαντα που ανήκε προ του τροχαίου του αλλά στον περσινό πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Έβρου, Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην επικείμενη σεζόν….!!!
Σιδερένιος πλέον και με πίστη στον εαυτό σου να ξεπεράσεις κάθε προσδοκία μαζί με τους νέους συμπαίκτες σου….!!!