Αλλάζει εικόνα το ΔΑΚ Κομοτηνής! Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του γηπέδου ενόψει της νέας σεζόν

Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του ΔΑΚ Κομοτηνής, ενόψει της μεγάλης προσπάθειας του Πανθρακικού αλλά και της Ροδόπης 87 τη νέα σεζόν στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά το φιλικό με τη Δόξα Δράμας το ThrakiSportS είχε αναδείξει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε το… «παρατημένο» ΔΑΚ Κομοτηνής, ωστόσο μια εβδομάδα μετά και ενόψει της πρεμιέρας του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Αλεξανδρούπολη, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς.

Η φυσούνα που αποτελεί την πρώτη εικόνα των ποδοσφαιριστών πριν εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο καθαρίστηκε πλήρως και οσονούπω ολοκληρώνεται το απαραίτητο βάψιμο στους τοίχους.

Οι τοίχοι έχουν βαφτεί και στην εξωτερική πλευρά των αποδυτηρίων πίσω από τη Θύρα 1, ενώ έχουν καθαριστεί και οι κερκίδες, αλλά και ο χώρος που κινούνται οι ποδοσφαιριστές, διαιτητές και δημοσιογράφοι τόσο στο ημίχρονο όσο πριν και μετά το παιχνίδι.

Τα κομμένα χόρτα απομακρύνθηκαν από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ στην καταπακτή μπήκε μόνωση κατά της υγρασίας και απομακρύνθηκαν οι παλιές λαμαρίνες.

Ο χλοοτάπητας έδειχνε σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την κάκιστη εικόνα του πρώτου φιλικού του Πανθρακικού κόντρα στη Δόξα Δράμας, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και όλα δείχνουν ότι θα είναι σε ετοιμότητα για την επίσημη πρεμιέρα του Θρακιώτικου ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδος.