Volley League: Εγιναν δύο οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής που μετακόμισαν στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ

Δύο είναι πλέον οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής στο βόλεϊ ανοίγουν πλέον τα «φτερά» τους και θα αγωνίζονται πλέον στην ομάδα του ΟΦΗ και τη Volley League.

Ο λόγος για τους Νίκο Γκόνα και Γρηγόρη Μπαρταξιάν που «αποτελούν δύο περιπτώσεις που αποδεικνύουν πως όταν δουλεύεις σκληρά και μεθοδικά επιβραβεύεσαι» όπως αναφέρει η Ένωση σε σχετική της ανακοίνωση.

Ο Νίκος Γκόνας αποτελεί γέννημα θρέμμα ΑΕ Κομοτηνής, ανδρώθηκε στην Ένωση και πλέον πάει στον ΟΦΗ στη Volley League. Μάλιστα είχε κάνει ντεμπούτο στην Α1 σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής. 

Ο Γρηγόρης Μπαρταξιάν ήρθε στην πόλη της Θρακης για σπουδές και ενσωματώθηκε άμεσα στο σύλλογο. Πλέον και αυτός θα είναι κάτοικος Ηρακλείου σαν αθλητής του ΟΦΗ.

«Και οι δύο συνέβαλαν τα μέγιστα στις εκπληκτικές πορείες των αναπτυξιακών μας τμημάτων με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της Κ21 της ΑΕ Κομοτηνής στο Final-4! Ο Νίκος και ο Γρηγόρης αποτελούν παράδειγμα πως όταν δουλεύει κάποιος σκληρά επιβραβεύεται.  Συγχαρητήρια στον Ηλία Κρεούζη και τον Κώστα Δεληγιαννίδη, που δούλεψαν ώρες μαζί τους και πλέον όλοι τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και  περιμένουμε τα παιδιά της πόλης μας στις ακαδημίες του συλλόγου μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΕ Κομοτηνής.