Αργυρό μετάλλιο για τον Μιχάλη Βαϊλεζούδη στο Ταλίν και πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Την 2η θέση στο European Clubs στο Ταλίν της Εσθονίας κατέκτησε ο Ορεστιαδίτης Μιχάλης Βαϊλεζούδης συμμετέχοντας στην διοργάνωση με τον Αίαντα Αγίου Δημητρίου, ομάδα στην οποία έχει πάρει μεταγραφή στην Αθήνα, υπο τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Ζινέλη.

Με αυτό το αργυρό μετάλλιο ο Εβρίτης πρωταθλητής πανηγύρισε την πρόκριση στην τελικη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Ο Βαϊλεζούδης είχε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία παίρνοντας μέρος σε 4 δυνατούς αγώνες.

Νίκησε αθλητές από Σουηδία, Γαλλία και Γερμανία. Μάλιστα σε έναν αγωνα υπέταξε τον ασημένιο στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στον τελικό ηττήθηκε από Ουκρανό αντίπαλο, αλλά σημασία έχει η συμμετοχή σε αυτόν και η πορεία του.

Καταγόμενος από τα Ρίζια Έβρου και προερχόμενος από αθλητική οικογένεια (αφού ο θείος του είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τενχικος διευθυντής στην ΑΕΚ Δημήτρης Ναλιτζής), ο 17χρονος Μιχάλης έχει δείξει ότι με το πείσμα και την αποφασιστικότητά του μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο άθλημα του ταεκβοντο.