Κόντρα στα ανθρώπινα όρια, χρυσό μέσα σε 96 ώρες η Ντρισμπιώτη σε 35km και 20km! Να γίνει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!!!

Κόντρα σε κάθε έννοια ανθρώπινων ορίων και αντοχής, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ιστορία του βάδην γενικότερα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 20χιλιόμετρα βάδην, τέσσερις ημέρες μετά από αυτό στα 35 χιλιόμετρα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χιλιόμετρα αποφάσισε ένα 24ωρο πριν να τρέξει και στα 20 χιλιόμετρα, έχοντας θεωρητικά εξαντλήσει τις δυνάμεις της μετά την τεράστια προσπάθεια στο 35αρι αλλά παρόλα αυτά καταφερε με εξαιρετική κουρσα τακτικής να φτάσει στο νταμπλ, παρόλο που απέναντι είχε ξεκουραστες αντιπαλους,

Ετσι η Ντρισμπιώτη έδειξε πως η τακτική της και η ψυχική της προετοιμασία ήταν τα δύο στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, τερματίζοντας σε 1:29.03 (ατομικό ρεκόρ) και έχοντας τέξει ως πρώτη συνολικά 55 χιλιομετρα σε λιγότερες απο 96 ώρες, στα 38 της χρόνια και ενω καποιοι πέρυσι μετά τους Ολυμπιακους του Τοκυο την είχαν ξεγραμμένη.

Μια βαθιά υπόκλιση, ένα respect. Και μία πρόταση προς το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής: το φαινόμενο Ντρισμπιώτη που στα 38 της καταφέρνει, αγωνίζεται και κερδίζει μέσα σε λιγότερο από 96 ώρες τα 35km και τα 20km βάδην πρέπει επειγόντως να γίνουν αντικείμενο επιστημονικής μελέτης από τους αρμόδιους…