Από την εμπόλεμη Ουκρανία στην Τήνο με τον Μητσοτάκη και από εκεί στο… ΟΑΚΑ για το Ακρόπολις ο Εβρίτης καμεραμάν της ΕΡΤ Φώτης Πάντος

Στο τουρνουά Ακρόπολις για λογαριασμό της ΕΡΤ βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο ο Εβρίτης καμεραμάν Φώτης Πάντος, που τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο ήταν στην αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Τόκυο.

Ο Πάντος έχει βρεθεί το τελευταίο εξάμηνο δύο φορές από τρεις εβδομάδες την κάθε φορά στην εμπόλεμη Ουκρανία, επιτελώντας το καθήκον του ως ένας από τους πιο έμπειρους και καλούς εικονολήπτες της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις αρχές της εβδομάδας βρεθηκε στην Τήνο καθώς μετείχε στο συνεργείο που μετέβη στο κυκλαδονήσι για να καλυφθεί ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου και η παρουσια του πρωθυπουργου Κυριάκου Μητσοτάκη εκεί.

Με το που επέστρεψε, εστάλη στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, δεν το άφησε ασχολίαστο και έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση από τις συχνότητες της ΕΡΤ! Τρεις μέρες, 6 αγώνες , 240 αγωνιστικά λεπτά δράσης. Το φινάλε του τουρνουά μας επεφύλαξε την καλύτερη αναμέτρηση! Ελλάδα – Τουρκία (89-80), σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Πάθος δύναμη, θέαμα, νεύρα και πολλές εναλλαγές στο σκορ».