Χάθηκαν οι βαλίτσες της τριπλής αποστολής της Φιλίας Ορεστιάδας στην Ουγγαρία για το καμπ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Η τριπλή αποστολή από τη Φιλία Ορεστιάδας που βρίσκεται στην Βουδαπέστη συμμετέχοντας σε Pre Selection Camp της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δοκίμασε με την άφιξή της στην Ουγγαρία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είδε ότι χάθηκαν οι βαλίτσες της.

Το ταξίδι το έκανε με τις Αυστριακές Αερογραμμές και η φοβερή σύμπτωση είναι ότι και η Εθνική Ομάδα Ανδρών, που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες για άλλη συγκέντρωση προετοιμασίας στη Βουδαπέστη, έχασε επίσης τις βαλίτσες της ταξιδεύοντας με την ίδια εταιρεία! Ευτυχώς όλοι είχαν σε σακίδια τις ρακέτες τους, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι έμειναν χωρίς ρούχα και έπλεναν συνεχώς τα ελάχιστα, που είχαν μαζί τους.

Ο κόουτς της Φιλίας Ορεστιάδας Δασκάλοφ ήταν ο τυχερός της υπόθεσης γιατί τη Δευτέρα πήρε πίσω τη βαλίτσα του, όμως ο αθλητής του Κωνσταντίνος Αλεξούδης και η αδερφή του Κατερίνα συνεχίζουν στο καμπ με τη βοήθεια των διοργανωτών στον ρουχισμό, ενώ οι διεθνείς Σγουρόπουλος, Γ. Κωνσταντινόπουλος, Κ. Κωνσταντινόπουλος, Σταματούρος και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κ. Βατσακλής έβγαλαν μία βδομάδα με τα ίδια ελάχιστα ρούχα στην Ουγγαρία και ακόμα αγνοούν την τύχη των αποσκευών τους….

Η Βιέννη ήταν ενδιάμεσος σταθμός και για τις δύο αποστολές. Από τη Σόφια η τριάδα της Ορεστιάδας και από την Αθήνα οι αθλητές της Εθνικής Ανδρών. Στη διάρκεια του καμπ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και μετά το τέλος του, διατυπώθηκαν έντονα παράπονα με διάφορους τρόπους προς την Austrian Airlines από τον κόουτς Βατσακλή και την Ομοσπονδία, αλλά κανένας δεν γνώριζε που είναι οι βαλίτσες, ενώ υπάλληλοι της εταιρείας σημείωναν χαρακτηριστικά ότι σε αποθήκη στο αεροδρόμιο της Βιέννης βρίσκονται 7.000 βαλίτσες.

Πιθανότατα είναι κι αυτό πρόβλημα, που δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού σε αεροπορικές εταιρείες μετά τις πολλές απολύσεις στην εποχή του κορωνοϊού και τα μέλη της εθνικής ανδρών έλεγαν χαριτολογώντας ότι χθες Παρασκευή ευτυχώς θα έχουν απευθείας πτήση για το Μόναχο όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με άλλη εταιρεία. Και να προστεθεί τέλος, ότι το ταξίδι τους στη Βουδαπέστη είχε τόσο κακό ξεκίνημα, που λόγω καθυστερημένης αναχώρησης από την Αθήνα, είχαν χάσει και την ανταπόκριση από τη Βιέννη κι αναγκάστηκαν να μείνουν εκεί μία βραδιά…