Θρήνος για την απώλεια της Ντίνας Τσολακίδου – Πέθανε στα 49 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη η καβαλιώτισσα αθλητικογράφος Ντίνα Τσολακίδου, από τις πιο γνωστές και αγαπητές παρουσίες στα αθλητικα δρώμενα της Περιφέρειας.

Η Ντίνα Τσολακίδου υπέκυψε μετά από πολυετή και γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Καταγόταν από το Παλαιοχώρι Καβάλας, όπου διέμενε.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην εφημερίδα Εβδόμη και είχε την ευθύνη της Seven Sports. Επίσης στο Χρονόμετρο. Ηταν ανταποκρίτρια επίσης της Αθλητικής Μακεδονίας – Θράκης. Τα πιο πρόσφατα χρόνια ασχολούνταν με το αθλητικό ρεπορτάζ μέσω της ιστοσελίδας της KavalaSports, όπου συνέχιζε μέχρι και δυο μέρες πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι να γράφει για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Αγαπητή σε όλους και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους συναδέλφους της, είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή και την προσπάθεια του ThrakiSportS στον αέρα του διαδικτύου. Την απώλειά της γνωστοποίησε τα ξημερώματα μέσα από τα social media ο αδελφός της Θανάσης με ένα λιτό μήνυμα: «Καλό ταξίδι αδερφούλα μου. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το τέρας όπως θα έλεγε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο».