Γ’ Εθνική: Με Μκρτσιάν και Μουδούρογλου η πεντάδα των αρχηγών της Δόξας Δράμας

Την πεντάδα των αρχηγών της ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας για την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεταξύ αυτών είναι ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιαν που επέστρεψε στον σύλλογο από την Κηφησιά, αλλά και ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Σάββας Μουδούρογλου.

Πρώτος αρχηγός είναι ο Αλέξανδρος Κόντος, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ανδρέας Μκρτσιαν, Σάββαας Μουδούρογλου, Σάββας Κυριακίδης και Λάζαρος Τζελίδης.

To Δελτίο Τύπου: «Ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καθημερινές προπονήσεις της ομάδας μας, μετά την προπόνηση της Τρίτης ανακοινώθηκαν οι πέντε αρχηγοί οι οποίοι κατά σειρά είναι οι: Αλέξανδρος Κόντος, Σάββας Μουδούρογλου, Σάββας Κυριακίδης, Λάζαρος Τζελίδης και Ανδρέας Μκρτσιάν.

-Την Παρασκευή στις 6μμ και πριν την προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως κάθε χρόνο, στον αγιασμό θα πρωτοστατήσει ο αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας και της Δόξας, Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Βλατίτσης.

-Το Σάββατο θα γίνει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αλιστράτη με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό ενώ οριστικοποιήθηκε και το δεύτερο που θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Νέας Αμισού με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΠ.

-Μετά το φιλικό του Σαββάτου οι παίκτες μας θα έχουν ρεπό και ξεκούραση την Κυριακή και την Δευτέρα προκειμένου να γιορτάσουν τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το Γραφείο Τύπου».