Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μεταγραφή του 13χρονου Γιάννη Μπεδινάκη στον Ατρόμητο

Ακόμα μια επιτυχία για την Loga Academy του Παναγιώτη Λογαρά, με το νεαρό ποδοσφαιριστή Μπεδινάκη Ιωάννη να υπογράφει σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και επίσημα να είναι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνοδευόταν από τους γονείς του και τον γενικό διευθυντή Παναγιώτη Λογαρά. Μετά τις υπογραφές ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ατρόμητου Αθηνών από τον κ. Αποστόλου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Ο ΜΠΕΔΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ LOGA ACADEMY NIKI APALOY και ΕΠΙΣΗΜΑ με την βούλα στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ο Διευθυντής του Ατρομητου κο Απόστολου και ο Γενικος Διευθυντής των συλλόγων μας κο Παναγιώτης Λογαρας Σημερα Παρασκευή και ώρα 12,30πμ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ μπήκανε η υπογραφές και επίσημη ο αθλητής μας μετακομίζει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Περιστεριού εσώκλειστος .

Ευχαριστούμε τους Ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και προσωπικά τον κο Απόστολου για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ), για την φιλοξενία και την συνεργασία . To be continue…….

Καλή επιτυχία στον 15χρονο Ιωαννη καλή δύναμη (μακριά από την οικογένεια του , και υγεία χωρίς τραυματισμούς

https://www.facebook.com/photo?fbid=5767203443292390&set=pcb.5767203656625702