Ευρωβόλεϊ 2023: Ο Σουφλιώτης Μιχάλης Κουτσούλας πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο

Τους Έλληνες διαιτητές που θα σφυρίξουν αγώνες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών που διεξάγονται όλον τον Αυγουστο ανακοινωσε η ΕΟΠΕ.

Ο καταγομενος απο το Σουφλί διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο για τον Δ’ όμιλο την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Αλβανία για τον Η’ όμιλο το Σάββατο 6 Αυγούστου, ενώ θα είναι 2ος ρέφερι στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αλβανία μία ημέρα αργότερα.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Δανία για τον Α’ όμιλο την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι 2ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με τη Γεωργία για τον Ζ’ όμιλο την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Αλβανίας με τη Ρουμανία για τον Η’ όμιλο το Σάββατο 20 Αυγούστου το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Τελος, ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα είναι 2ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Δανίας με τον Αζερμπαϊτζάν για τον Α’ όμιλο το Σάββατο 20 Αυγούστου.