Α2 Ανδρών: Παρελθόν από τον ιστορικό Πανιώνιο ο Εβρίτης Πασχάλης Κάλφας

Έξι παίκτες αποχώρησαν απο την την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών, αφού υποβιβάστηκε (όπως και η ΑΕ Κομοτηνης) και θα μετέχει στον Νοτιο Ομιλο.

Αναμεσα στους αθλητές που αποδεσμεύονται ειναι και ο Εβρίτης Πασχάλης Κάλφας. Οι υπολοιποι αθλητές είναι οι Σταύρος Κουφόπουλος, Στέλιος Κουτσούρης, Παναγιώτης Λέλος, Τζούλιο Μπεζάνι και Γιώργος Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει τα εξής:
«Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους, με τους αθλητές:Σταύρο Κουφόπουλο, , Στέλιο Κουτσούρη, Παναγιώτη Λέλο, Πασχάλη Κάλφα, Τζούλιο Μπεζάνι, Γιώργο Γιαννόπουλο.Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τα παιδιά και ιδιαίτερα τον Στέλιο και τον Σταύρο για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα. Με 10 και 18 χρόνια παρουσίας αντίστοιχα στο τμήμα βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να μπει για τα καλά στον «χάρτη» του ελληνικού βόλεϊ, από τα τμήματα υποδομής έως και την ανδρική ομάδα.Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.»