Διεκόπησαν λόγω βροχόπτωσης οι τελευταίες συναυλίες στο Φεστιβάλ Άρδα! Ιακωβίδης και Josephine ξανά στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας

Τελευταία βραδιά ήταν η Κυριακαή για τη Συνάντηση Νέων Άρδας 2022. Στην κεντρική σκηνή επρόκειτο να εμφανιστούν η Νικόλ Σαραβάκου, ο Στεφανος Πιτσινιαγκας, η Josephine και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Η ξαφνική βροχή ωστόσο που έπιασε είχε ως αποτέλεσμα οι συναλίες να διακοπούν πριν εμφανιστούν τα δυο τελευταία ονόματα. Παρόλα αυτά, θα συνεχιστούν το βράδυ της Δευτέρας, όπως ανακοινωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Αναλυτικά ανέφερε:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ Θ Ε Ρ Μ Α ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ JOSEPHINE,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ(ΕΝΩ Δ Ε Ν ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ).

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΑΡΧΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ»,ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

(ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ).