«Αδιάβαστη» ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία ανακοίνωσε αθλητή χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα!

Πολλές αλλαγές έχουμε το τελευταίο διάστημα στα αθλητικά σωματεία με τον νέο νόμο Αυγενάκη γεγονός που έχει βάλει πολλές διοικήσεις σε όλα τα αθλήματα σε επαγγελματικούς αλλά και ερασιτεχνικούς συλλόγους σε μεγάλους μπελάδες.

Συν αυτό πολλές ομοσπονδίες έχουν τροποποιήσει τα καταστατικά τους και τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων πιάνοντας σε πολλές περιπτώσεις «αδιάβαστους» τους διοικούντες αλλά και τους αθλητές θέτοντας σε κίνδυνο τις ομάδες τους οι οποίες μπορεί να κατέβουν εξ’ αρχής παράτυπες στα πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα ομάδες «φλερτάρουν» με αθλητές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίς να το ξέρουν, ενώ μάλιστα και κάποια άλλη αν και αδιάβαστη με την καινούρια προκήρυξη βιάστηκε και ανακοίνωσε γνωστό αθλητή με πολλά χρόνια προυπηρεσίας σε μεγάλη κατηγορία και εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες, πουλώντας και αρκετά διαρκείας στο διάστημα αυτό.

Μάλιστα ο αθλητής γνωρίζοντας την υπόθεση ρωτά άλλη ομάδα η οποία τον απέρριψε για το συγκεκριμενο λόγο εαν έχει δικαίωμα συμμετοχής, γιατί η δική του δεν γνωρίζει σύμφωνα με τον ίδιο , ενώ το γεγονός το γνωρίζουν και άλλες ομάδες μην αποκλείοντας και ένσταση σε περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής του.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί εαν η μεταγραφή είναι στο «αέρα» ή όχι, αν θα παραμέινει στην ομάδα ή θα πάει σε αλλη μικρότερης κατηγορίας όπου έχει δικάιωμα συμμετοχής, ωστόσο στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα η ανακοίνωση παραμένει…