Γ’ Εθνική: Ανανέωσαν στη γυναικεία ομάδα του Σουφλίου οι Ορεστιαδίτισσες Κεμαλή και Μήτρογλου

Οι δυο αθλήτριες Κεμαλή και Μήτρογλου με καταγωγή από την Ορεστιάδα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της γυναικείας ομάδας του Σουφλίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είχαν κατηφορίσει στο Σουφλί από την Ορεστιάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και ενθουσιασμένες με την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, αγαπήθηκαν και έτσι πήραν την απόφαση να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας του Σουφλίου.

Η Αναστασία Χρυσοβαλάντου Κεμαλή είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ η Δήμητρα Παρασκευή Μήτρογλου είναι 17 χρονών και αγωνίζεται ως ακραία επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ήρθαν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2022. Ενθουσιάστηκαν με την οργάνωση και λειτουργία της ομάδα μας, αγαπήθηκαν και έτσι πήραν την απόφαση να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας και οι 2 παίκτριες μας από την Ορεστιάδα.
Πρόκειται για την 19χρονη μεσοεπιθετικό Κεμαλή Αναστασία Χρυσοβαλάντου, την οποία και συγχαίρουμε παράλληλα, διότι στις Πανελλήνιες εξετάσεις με τη μέθοδο του 10%, κατάφερε να πετύχει στη σχολή προτίμησης της και για την 17χρονη ακραία επιθετικό Μήτρογλου Δήμητρα Παρασκευή.
Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς και την νέα σεζόν.