Επιστροφή έκπληξη με ενεργοποίηση Γιάννη Μπύρου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Δράμας!

Μια ακόμη αποκλειστική είδηση αν και χιλιόμετρα μακριά μεταφέρει ο Σωτήρης Γεωργούντζος μέσω του Sportstonoto για επιστροφή του Γιάννη Μπύρου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δράμας.

Μόνο που αυτη την φορά δεν θα είναι στην Δόξα Δράμας αλλά στο πλευρό του Πανδραμαϊκού, ίδιως ότι ακολουθήσουν μετά τη ψηφοφορία της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Τρίτη, 2 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το σαιτ αν λοιπόν ο Πανδραμαϊκός τελικά μπει στη Σούπερ Λίγκα 2, τότε ο πρώην μεγαλομέτοχος της Δόξας (που σημειωτέον παραχώρησε δωρεάν τις μετοχές του στον ερασιτέχνη), έχει σκοπό να γίνει αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση Καΐρη..

Και επειδή “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ” ο Μπύρος θα συμπορευτεί με τη φιλοσοφία όλοι από λίγα κ όχι ένας τα πολλά. Είναι βέβαιο ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Μπύρος θα αποφασίσει εάν η βοήθεια στον “Πανδράμ” θα είναι διά μέσω χορηγίας ή εάν φτάσει σε μια αγορά μετοχών που μπορεί να αγγίξει το 50%.

Το κλίμα είναι πολύ θετικό διότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, διακρίνει μια ισορροπία- σοβαρότητα στη διοίκηση του εν λόγω πάντα  συλλόγου, χωρίς παραλογισμούς και τρελές απαιτήσεις.