Πρώην της Δόξας Γρατινής και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Νίκος Σταμάτης στο τιμόνι του Αστέρα Μεσολογγίου

Ο Νίκος Σταμάτης μια από τις σημαίες της Δόξας Γρατινής στα ένδοξα χρόνια της και από τα αγαπημένα παιδιά στο χώρο και στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής σε όλες σχεδόν τις ακαδημίες του Νομού θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Μεσολογγίου.

Είχε ανεβεί σαν φοιτητής από το μακρινό Μεσολόγγι στην Κομοτηνή το μακρινό 2001, ωστόσο ποτέ δεν περίμενε ότι θα έμενε στην Θράκη για σχεδόν 20 χρόνια.

Ο 43χρονος πλέον είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου κάτοχος UEFA Β’ (2007), ξεκίνησε την καριέρα του στον Εύηνο Ευηνοχωρίου σε ηλικία μόλις 16 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αστέρα Μεσολογγίου για πέντε χρόνια ενώ με την ομάδα της Δόξας Γρατινής στην Κομοτηνή έφτασε να αγωνιστεί ως την Γ’ Εθνική κατηγορία μένοντας στην ομάδα 12 χρόνια. Ακολούθησαν η Δόξα Υφαντών, ο ΑΟ Φαναρίου και ο ΑΟ Μεσσούνης την τελευταία διετία.

Αργότερα υπήρξε προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής, ενώ στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία «Λύκοι- Νικόλαος Ιωσηφίδης», στην ακαδημία του Σπάρτακου «ΑΕΚ F.C. Development Network», μια διετία στις ακαδημίες του Πανθρακικού, σε αυτήν του Παναθηναϊκού και στην ακαδημία της Ροδόπης Μεσούνης των Μαρίνου Ουζουνίδη & Παναγιώτη Γκουτσίδη, ενώ ήταν και γυμναστής των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Θράκης. Όπως είναι επόμενο συνεργάστηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως τον Γιάννη Πεχλιβανόπουλο, τον Πέτρο Βιόπουλο, Βελή Χακάν, Θανάση Κυριαλάνη, Θανάση Γιανναράκη, Χρήστο Παχούμη και αρκετά ακόμα παιδιά.

Νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Μεσολογγίου θα είναι ο Νίκος Σταμάτης, σε συνεργασία με τον Νίκο Παλιάτσα που θα βοηθήσει την προσπάθειά της ομάδας και ως παίχτης και ως συνεργάτης του Νίκου Σταμάτη στο τεχνικό τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε την ανακοίνωση του Αστέρα Μεσολογγίου με ένα κλικ ΕΔΩ.