Αποχώρηση σοκ από τον Μακεδονικό για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και μετρ των ανόδων Θάνο Τοπούζη!

Αν και φέτος είχε μια καταπληκτική σεζόν με την άνοδο εαν δεν αλλάξει πάλι τίποτα στην Super League 2 και βγήκε πρωτος σκόρερ του 2 Ομίλου με τον Μακεδονικό ο Εβρίτης επιθετικός Θάνος Τοπούζης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νεάπολης.

Ο Τοπουζης φέτος είχε 11 τερματα στο πρωταθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου παιρνοντας 2η σερί άνοδο και πρωτάθλημα με Μακεδονικό και πέρυσι με Μηχανιώνα. Μαζί του αποχώρησαν και άλλοι εννέα παίκτες.

Ο 30χρονος (γεννημένος στις 28/3/1992) Τοπουζης με καταγωγή από την Δαδιά, ξεκίνησε από τα φυτώρια του Ηρακλή πριν μεταπηδήσει στον Άρη, όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2011, σε ηλικία 19 ετών με προπονητη τον Σάκη Τσιώλη. Μετά από μια σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», ο Τοπούζης μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Serie B. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Άσκολι και έπειτα η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Έβρου Σουφλίου.

Ακολούθησε συνεχής παρουσία του σε επίπεδο Football League (η τότε δεύτερη κατηγορία) και Γ’ Εθνικής, με Αγροτικό Αστέρα, Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΗ και ΟΦ Ιεράπετρας, πριν υπογράψει στον Αλμυρό Γαζίου, όπου και παρέμεινε για ενάμιση χρόνο σκοράροντας στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου. Μάλιστα, με τον ΟΦΗ κέρδισε την άνοδο στη Super League, ενώ η παραμονή του στην Κρήτη για περισσότερα από τέσσερα χρόνιας.