Νέο δημοσίευμα αλλάζει τα δεδομένα υποβιβάζει … Ξάνθη και τον Αγροτικό στο τοπικό και ανεβάζει τον Πανδραμαϊκό! Αγωνία μέχρι την τελική απόφαση για Άλεξ, Άβατο και Ορφέα Ξάνθης

Αλλαγή δεδομένων δίνει δημοσίευμα του Σωτήρη Γεωργούντζου στο sportstonoto, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του αποβάλλεται οριστικά και αμετάκλητα ο Αγροτικός Αστέρας,  για την μη έγγραφη του στα Mητρώα της ΕΠΟ (και με βάση τη νέα τροπολογία Αυγενάκη), ενω δεν έχει αναδρομικό χαρακτήρα και τον κατατάσσει τελευταίο με βάση το σκεπτικό του Διατακτικού δίνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο στον Πανδραμαϊκό.

Αν ισχύσει αυτό παραμένει και ο Ορφέας Ξάνθης, ενώ υποβιβάζονται για τους ιδιους λόγους στο τοπικό μαζί με τον Αγροτικό Αστερα, ο Θερμαικός, ο Εθνικός Σοχού που δεν θα κατέβαινε εξάλλου και ο ¨Αρης Αβάτου, με την Αλεξανδρούπολη να περιμενει με αγωνία τις επόμενες ημέρες εαν θα παραμείνει και αυτή.

Σύμφωνα με το sportstonoto επισης η εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας καλείται την Τρίτη στις 12:00 απόφαση με βάση το σκεπτικό του Διαιτητικου, που αποτελεί μονόδρομο!  Δηλαδή να ανεβάσει και τους 7 (!!!)  πρωταθλητές, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Πανδραμαϊκος έχει δικαίωμα να προσφύγει εκ νέου, εφόσον έχει στα χέρια του, την εν λόγω απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο  ειναι το Διαιτητικο.

Η αύξηση ανόδου των ομάδων από τέσσερις σε επτά, θα έλεγε κανείς ότι δεν δημιουργεί και τόσο  μεγάλο πια πονοκέφαλο, αφού Ξάνθη, Διαγόρας και Εργοτέλης φαίνεται να αδυνατούν να συμμετέχουν φέτος στην Super League 2 ..