Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από την Θράκη με τίτλους και αρκετά γκολ ο Γιώργος Ρουμπιές

Μετά από μια πενταετία με αρκετές διακρίσεις και γκολ ο Γιώργος Ρουμπιές της Ενωσης Αλεξανδρούπολης, αποχαιρετά την Κομοτηνή με το πέρας των σπουδών του και επιστρέφει στην Πιερία από όπου κατάγεται.

Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 6/7/1999) παρά το ύψος του μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης χάρη στην ταχύτητα και την τεχνική του βοηθώντας αρκετά τους προπονητές του και ήδη ομάδες της περιοχής από την Γ’ Εθνική αλλά και το τοπικό της Κατερίνης θα ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ρουμπιέ.

Ξεκίνησε από την ακαδημία Πλάτωνας και με την έλευσή του στην Κομοτηνή αγωνίστηκε μια διετία στον ΠΑΟ Κοσμίου, ένα έτος στον Πανθρακικό και άλλη μια διετία στην Αλεξανδρούπολη.

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Θράκης την σεζόν 2017/18 πετυχαίνοντας 10 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2018/19 παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του ήταν ο καλύτερος παίκτης με 24 συμμετοχές και 4 τέρματα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έτσι αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό όπου είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στην διετία του στην Αλεξανδρούπολη είχε 5 γκολ στην Γ’ Εθνική κατακτώντας και το κύπελλο στον Έβρο.