Xanthi Masters: Οι ευχαριστίες της ΕΟΠΕ για την άριστη διεξαγωγή του τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΠΕ με την ολοκλήρωση του Xanthi Masters ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση έχει εξής: Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά Xanthi Masters στην πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη (14-17 Ιουλίου), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν σε ένα τετραήμερο γιορτή του μπιτς βόλεϊ.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Ξάνθης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Τσέπελη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μανώλη Φανουράκη που από την πρώτη στιγμή ήταν θετικοί στην ιδέα διεξαγωγής ενός τουρνουά Masters στη κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά και όλους τους συνεργάτες τους στον Δήμο, την καθαριότητα και τις λοιπές υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters 2022, το Lipton Ice Tea, την JEEP Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ, τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA, το Ερρίκος Ντυνάν, καθώς και τους χορηγούς του Xanthi Masters, τον μεγάλο χορηγό The Espressonist Coffee Company και τους επίσημους χορηγούς το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Vodafone Shop-Καρολίδου Χριστίνα και τη βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων Figli Sports.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεχή παρουσία του στη διοργάνωση, καθώς και στους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση και στο τοπικό σωματείο της πόλης τον Ερμογένη Ξάνθης για την υποστήριξή του με την παροχή νεαρών αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες βόλεϊ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ξάνθης που αγκάλιασε την διοργάνωση και γέμισε επί τέσσερις ημέρες τις κερκίδες στη πλατεία Δημοκρατίας, καθώς και όλους τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους) και τους εργαζόμενους στην διοργάνωση και τους υπεύθυνους ασφαλείας, καθώς και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που μετέδωσε τους τελικούς και την εταιρεία παραγωγής Avena.gr για το live streaming.