Νέα συγχώνευση στον Έβρο! Προχώρησε η συνεργασία του πρωταθλητή Ιπποκράτη με την Αλεξανδρούπολη

Μια ακόμη συγχώνευση – συνεργασία θα έχουμε στον Έβρο αφού η φημολογούμενη πρόταση συνεργασίας του πρωταθλητή Έβρου Ιπποκράτη έγινε δεκτή από την Αλεξανδρούπολη, με την ελπίδα αυτή να πάει καλύτερα από προηγούμενα εγχειρήματα όπως ήταν κατά το παρελθόν του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, της ΠΑΕ Θράκη, του ΑΟ Θράκης και της Ένωσης Ανθειας Αρίστεινου.

Το πώς θα ονομάζεται η νέα ομάδα δεν έχει γνωστοποιηθεί, όπως και τί θα αφορά η νέα συνεργασία, τις ακαδημίες, τις ανδρικές ομάδες ή εξ’ ολοκλήρου την ένωση των δυο ομάδων. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε εαν οι δυο ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια ή σε διαφορετική κατηγορία κάτι που πιστεύουμε θα γνωστοποιηθεί εντός της εβδομάδας από την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Η Αλεξανδρούπολη fc ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη ! Έπειτα από συναντήσεις που έγιναν από τις δύο πλευρές η Αλεξανδρούπολη έκανε δεκτή την πρόταση του Ιπποκράτη και πλέον οι 2 ομάδες χέρι χέρι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο, αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα…