Α2 Ανδρών: Αποσύρθηκε ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον όμιλο ΑΕ Κομοτηνής, Εβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ερμογένη Ξάνθης

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας που θα μετείχε βάσει της προκήρυξης στον Βόρειο Ομιλο της Α2 Ανδρών και θα την είχαν αντίπαλο οι τέσσερις θρακιώτικες ομάδες, αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και επέλεξε να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία.

Ο λόγος για την Ενωση Τουμπας (πρώην ΜΕΝΤ), που επέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα συμπληρώσει την κατηγορία με άλλη ομάδα ή όχι, οπότε θα μείνουν 11 στον Βορειο Ομιλο και θα υπάρχει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι στον Βόρειο Ομιλο μετέχουν οι εξής ομάδες, βάσει της προκήρυξης: ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, Ενωσ Τουμπας (που αποσύρθηκε), ΑΣ Ερμογένης Ξάνθης, ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Μακεδονικός, ΓΣ Πανηπειρωτικός, ΑΕΝ Πανοράματος και ΧΑΝΘ.