Επισκευάστηκαν οι μπασκέτες και το γήπεδο στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου στην Ορεστιάδα

Επισκευάστηκαν το γήπεδο και οι μπασκέτες στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου με τη βοήθεια του Δήμου Ορεστιάδας αλλά και εθελοντών.

Πέρα από τις μπασκέτες, ανανεώθηκε συνολικά ο αύλειος χώρος του σχολείου με όλες τις απαραίτητες (ιδιαίτερα το καλοκαίρι) εργασίες, όπως καθαρισμός, κόψιμο των χόρτων και κλάδεμα των δέντρων, καθώς και βάψιμο στους τοίχους.

Βέβαια για να παίξει κανείς έστω ένα μονό τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζονται και οι απαραίτητες γραμμές στο γηπεδάκι, ωστόσο εφόσον έγιναν όλα τα υπόλοιπα, πιθανότατα θα σχηματιστούν και αυτές ώστε να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου δράσεων «Άγιος Αθανάσιος»:

«Μετά από πολλές μέρες δουλειάς με εθελοντική βοήθεια, με βοήθεια από τον Δήμο Ορεστιάδας, με τεράστια βοήθεια της κοινότητας Νεοχωρίου καταφέραμε να κάνουμε τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου καλύτερο σε σχέση με την κατάσταση που ήταν όταν το σχολείο λειτουργούσε κανονικά ως δημοτικό.

Βάφτηκαν τοίχοι, κόπηκαν τα χόρτα που είχαν φτάσει σε ύψος δέντρου, αλλά και σε πολλά σημεία έγιναν δέντρα μετά από τα πολλά χρόνια ύπαρξης τους.

Κλαδεύτηκαν τα δέντρα, καθαρίστηκαν οι παλιές εξωτερικές τουαλέτες του δημοτικού σχολείου. Επισκευάστηκαν οι υδραυλικές βλάβες που είχαν υποστεί και για πρώτη φορά γίνανε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Βάφτηκαν και επισκευάστηκαν οι μπασκέτες και έγινε τσιμεντόστρωση σε όσα σημεία είχαν γίνει λακκούβες από τα χρόνια που πέρασαν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μας, την Κοινότητα Νεοχωρίου, τον Δήμο Ορεστιάδας και τα μέλη του συλλόγου που εθελοντικά βοήθησαν αυτές τις ημέρες».