Επέστρεψε Ελλάδα και κάνει διακοπές στην Χαλκιδική ο Ουζουνίδης μετά τον πικρό υποβιβασμό της Αλ Φαϊσαλί

Η Αλ Φαϊσαλί του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν τα κατάφερε και σε ισοβαθμία με την Αλ Μπατίν στους 33 βαθμούς, από την οποία δεν ευνοούνταν, έγινε η τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε από τη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολούθησε έτσι στην πιο κάτω κατηγορία την Αλ Αχλί που είχε 32 βαθμούς και έμεινε προτελευταία και την απο καιρό τελευταία Αλ Χαζέμ που έμεινε στους 17. Μόλις έναν βαθμό πάνω από τους 33 της Αλ Φαϊσαλί βρέθηκαν δυο ομάδες (Αλ Τσαβον, Αλ Ετιφάκ) και δυο άλλες τρεις.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στην προτελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ουζουνίδη νίκησε με 1-0 την Αλ Ταε (6η θεση με 37 βαθμους), ωστόσο την τελευταια αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας και δύσκολα από την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ, που καιγόταν για το τρίποντο ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή με 67 βαθμούς έναντι 65 της Αλ Ιτιχαντ.

Πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέστρεψε στην Ελλάδα. Αυτήν την περίοδο περνάει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Χαλκιδική και τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί και στα πάτρια θρακικά εδάφη, στην Αλεξανδρούπολη. Ο υποβιβασμός πιθανότατα να σημάνει και το τέλος της παρουσιας του στην Σαουδική Αραβια, αφου δεν επετεύχθη ο στόχος της παραμονής.