ΕΠΣ Θράκης: Σπουδαία προσθήκη από την Κοζάνη για την Δόξα Γρατινής ο Ζήσης Νάνος! Ανανέωσαν και οι Κραβαρίτης, Σκαρτσιάρης και Φράγγατζης

Μετά από 1,5 χρόνο στην Κομοτηνή και πάλι σε μια Δόξα θα αγωνίζεται ο Κοζανίτης Ζήσης Νάνος, μόνο που αυτή την φορά δεν θα φορά τα ασπρόμαυρα του Ν. Σιδηροχωρίου αλλά αυτά της Δόξας Γρατινής.

Ο 24χρονος ακραίος μπακ χαφ θα υπηρετήσει την θητεία του στην Κομοτηνή και παράλληλα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ροδόπης, με τέταρτη διαφορετική φανέλα μετά από αυτές τον Κοσμίου, Πανθρακικού και Ν. Σιδηροχωρίου ενισχύοντας την ομάδα του Κώστα Γεμενετζή με τον δυναμικό παίξιμό του.

Ο Νάνος μετά από ένα χρόνο στην μεγάλη ομάδα του Νομού την Κοζανη στην Γ’ Εθνική, το Γενάρη μετά από χρόνια επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του τον Αλιακμονα Αιάνης Κοζάνης. Στην Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί με το Κόσμιο και την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα της Δόξας Γρατινής μετά την απόκτηση του Φονταλη από τα Αρχοντικά και την παραμονή των Μέριτς και Ξενάκη, θα έχει στις τάξεις της επίσης και την νέα χρονιά τον Γιάννη Σκαρτσιαρη και τους μικρούς Αρσένη Κραβαριτη και Κώστα Φραγγατζη.