Διακοπές και μπάνιο στη Γλυφάδα ο γιος του Μπιλ Πάπας ενώ κορυφώνεται η αγωνία στην Ξάνθη για το μέλλον της ομάδας (+photos)

Διακοπές στην Γλυφάδα, τόπο όπου διαμένει πλέον μόνιμα και ο πατέρας του, φαίνεται ότι κάνει ο γιος του Μπιλ Πάπας και δεν το κρύβει, ποστάροντας σχετική ανάρτηση στα social media.

Ο γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη, ο οποίος τον έχει ακολουθήσει στην Ελλάδα και διαμένει μαζί του (είχε εμφανιστεί και στο πλευρό του στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης), δηλώνει ποδοσφαιριστής και έχει αναρτήσει προ εβδομάδων και φωτογραφία του όπου φοράει την φανέλα της ΠΑΕ Ξάνθη λαμβάνει μέρος σε προπόνηση της ομάδας του ΑΟΞ.

Προερχόμενος από την Αυστραλία, προφανώς αισθάνεται τυχερός που ίσως για πρώτη φορά έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές των ελληνικών θαλασσών και το μπάνιο του κάτω από τον ξεχωριστό ήλιο της Ελλάδας, για αυτό και έσπευσε την Δευτέρα να ανεβάσει μια φωτογραφία του από ξαπλώστρα σε παραλία της Γλυφάδας.

Αλλωστε αυτή η περίοδος του καλοκαιριού στην χώρα όπου μεγάλωσε είναι… χειμώνας, καθώς βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο και είναι ανάποδα οι εποχές. Για αυτό και τα πολλά σχόλια φίλων του από την Αυστραλία, οι οποίοι μάλλον τον ζηλεύουν για την δυνατότητα αυτών των θερινών διακοπών, την ώρα που στο Σίδνεϊ έχουν… πλημμύρες.

Από την φωτογραφία που ανέβασε πάντως φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν και ο ίδιος έχει την ίδια με τους περισσότερους οπαδούς και φίλους της ομάδας αγωνία αναφορικά με το μέλλον του ΑΟΞ, στον οποίο και ο ίδιος έκανε προπονήσεις αλλά κυρίως στον οποίο είναι ιδιοκτήτης ο πατέρας του.

Το σίγουρο είναι ότι στην Ξάνθη η εικόνα αυτή σχολιάστηκε. Κάποιοι λένε ότι μπορεί και να είναι το μήνυμα ότι όλα πάνε καλά και σύντομα θα έρθουν οι ευχάριστες ειδήσεις για τους φίλους της ξανθιώτικης ομάδας.

Αν δεν είναι πάντως κάτι τέτοιο, την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για το αν θα συμμετάσχει ο ΑΟΞ στο νέο πρωτάθλημα, μια χαρούμενη φωτο του γιου του ιδιοκτήτη από τις διακοπές του που ανέβηκε δημόσια στο προφίλ του δίνοντας πρόσβαση στον καθέναν να την δει και να την σχολιάσει, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως «επικοινωνιακό λάθος».

Ισως για τον λόγο αυτόν και έχουν αποφύγει σχόλια ή έστω likes η φίλοι της ομάδας της Θράκης, οι οποίοι αντίθετα είχαν σπεύσει να εκφράσουν την χαρά και την ικανοποίησή τους στην αντίστοιχη φωτογραφία που είχε ανέβει ο γιος του Μπιλ Πάπας από προπόνηση του ΑΟΞ, στην οποία μετείχε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή…