Μετά τον Χαντιτάτζι αποχώρησε και ο προπονητής Διλμπέρης από την Καβάλα και ανέλαβε ομάδα που περιμένει άνοδο στην Super League 2

Χωρίς διοίκηση μετά την ξαφνική φυγή του Χαντιτάτζι, αλλά πλεον και χωρίς προπονητή αφού ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Μάλιστα στην ομάδα της Λάρισας περιμένουν την άνοδο στην Super League2 ως επιλαχώντες από τα μπαράζ αν και τερμάτισαν τελευταίοι σε αυτά.

Ο 47χρονος Σερραίος τεχνικός που συμφώνησε να παραμείνει στην Καβάλα, αποχώρησε και αυτός από την ομάδα, ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στον Εθνικό Γαζώρου (νυν Εθνικό Σερρών), στου οποίου τον πάγκο και παρέμεινε για δυο σεζόν (2011-2013). Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε θέση τεχνικού στον Αγροτικό Αστέρα, παραμένοντας στην συγκεκριμένη θέση μέχρι τον Νοέμβριο του 2014. Ακολούθησε μια ολιγόμηνη παρουσία στην άκρη του πάγκου του Απόλλωνα Πόντου ενώ επέστρεψε στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα τον Μάρτιο του 2015 όπου και παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου. Τον Ιανουάριο του 2016 ανέλαβε τον Εθνικό Αγιονερίου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στην συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν. Την σεζόν 2016-2017 ήταν τεχνικός του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Football League (Β’ Εθνική). Τον Ιούνιο του 2017 έφυγε για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για τον σύλλογο της Νέας Υόρκης, Rochester Super 9 Pro SC που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της United Premier Soccer League και από τον Απρίλιο ήταν στην Καβάλα την οποία δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση: «Ο Ηρακλής Λάρισας προχωρώντας τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και λαμβάνοντας υπόψιν του, την μεγάλη πιθανότητα να αγωνισθεί η ομάδα στην Super league2, ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κατόχου πτυχίου Uefa Pro, Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του, τον μέχρι σήμερα προπονητή του Ηρακλή Χρήστο Χατζηλιάδη και από κοινού θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του Ηρακλή.

Ο Παναγιώτης ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Καβάλα (Super League 2), ενώ έχει καθίσει με επιτυχία και σε πάγκους άλλων ομάδων κατά το παρελθόν (Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Πόντου, Πανσερραϊκό).

Είναι 47 ετών, μένει στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα αποτελεί και για τον ίδιο μία πρόκληση ο Ηρακλής. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και την σκληρής δουλειάς.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και των υπολοίπων συνεργατών τους ενώ ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας αλλά και οι επαφές για νέους παίκτες.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στον Ηρακλή Λάρισας και του ευχόμαστε υγεία και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες επιτυχίες του Ηρακλή».