Γ’ Εθνική: Τόπο στα νιάτα! Μετά τον Τσώλα συνεχίζει στον Πανθρακικό και ο 16χρονος Γιώργος Γκουτάκης

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την νέα σεζόν και ο εκ των μικρών της ομάδας ο αριστερός μπακ Γιώργος Γκουτάκης με παρελθόν και στις ομάδα παίδων της Ξάνθης Κ15, όπως και ο Κώστας Τσώλας που ανακοινώθηκε νωρίτερα.

Ο 16χρονος (γεννημένος στις 11/9/2005) αμυντικός ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανθρακικού και εν συνεχεία αγωνίστηκε στα αντίστοιχα τμήμα της Ανόρθωσης, του ΠΑΟΚ Κοσμίου, του Ολυμπιακού Κομοτηνής (Θράκες) και μια διετία στις ακαδημίες της Ξάνθης Κ15. Από πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Πανθρακικό και παρά την ηλικία του πήρε πολλές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο από τον Νίκο Μπαχαρίδη. Ήταν μέλος στα κλιμάκια παίδων της Βόρειας Ελλάδας μαζί με τον Τσώλα.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουτάκη.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αποτελεί ένα ακόμα μέλος της νέας ελπιδοφόρας γενιάς της Ροδόπης και πέρυσι πήρε χρόνο συμμετοχής στις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομαδα μας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες