ΕΠΣ Θράκης: Ένα από τα καλύτερα παιδιά ο Γιώργος Κυπιρτόγλου αποχωρεί από το Σιδηροχώρι και αποχαιρετά οριστικά την Κομοτηνή επιστρέφοντας στην Κοζάνη

Μετά από 8 χρόνια με ένα διετές διάλειμμα αποχωρεί οριστικά από την Κομοτηνή με το πέρας των σπουδών του και επιστρέφει στην Κοζάνη ο Γιώργος Κυπίρτογλου της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, αλλά και στόπερ, που ολοκλήρωσε μετά τις πτυχιακές σπουδές του και τις μεταπτυχιακές του υποχρεώσεις στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αγωνίστηκε για επτά σεζόν στα γήπεδα της Ροδόπης. Τέσσερα με το Κόσμιο και τρια με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο “Κυπις” όπως τον φωνάζουν στις ομάδες του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, έπαιξε στην Κοζάνη 2004, στη συνέχεια πάλι στον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική, μια επιτυχημένη τετραετία στο Κόσμιο με αρκετές διακρίσεις και 1,5 χρόνο για τρίτη φορά στον Μακεδονικό Κοζάνης πριν την επιστροφή του στην Ροδόπη και στο Ν. Σιδηροχώρι για μια τριετία όπου κατέκτησε και πάλι πρωτάθλημα.

Πλέον θα φορά και πάλι ασπρόμαυρα μετά το Κόσμιο και Ν. Σιδηροχώρι αφού θα έχει διπλό ρόλο ως παίκτης στον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης αλλά και στην ακαδημία της ομάδας ως προπονητής.