Ευρωπαϊκό Παίδων: Σε χαμηλές πτήσεις οι Εβρίτες και τρίτη ήττα για την Εθνική από τη Βουλγαρία

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς για την Εθνική Κ18 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τιφλίδας.

Από πλευράς των Εβριτών ο Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος Δημήτρης Σουσουρίδης πέτυχε τους περισσότερους οι οποίοι ήταν 4 με 1/2 επιθέσεις, 2 άσσους και 1 μπλοκ, ο Ορεστιαδίτης κεντρικός Άγγελος Σταθέλος πήρε 2 πόντους με 1/4 επιθέσεις και 1 μπλοκ. Ο διαγώνιος από το Σουφλί Σταύρος Μούχλιας είχε 1 πόντο με 1/2 επιθέσεις, 56% υποδοχές – 44% άριστες και τέλος ο ακραίος Αλεξανδρουπολίτης Ανδρέας Κοντοστάθης δεν είχε κανένα πόντο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποιώντας τη χειρότερη μέχρι τώρα εμφάνιση του ηττήθηκε με 3-0 από τη Βουλγαρία που πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Σε κανένα από τα τρία σετ δεν μπορέσαμε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο μας με τη διαφορά στην επίθεση να είναι πολύ μεγάλη (32% η Ελλάδα, 63% η Βουλγαρία) ενώ σήμερα δεν λειτούργησε και το μπλοκ (από τους 7 πόντους με την Πολωνία και τους 9 με την Ιταλία σήμερα είχαμε μόνο 1).

Αύριο υπάρχει ρεπό για όλες τις ομάδες και οι αγώνες συνεχίζονται την Τετάρτη 13 Ιουλίου όπου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Γερμανία (14:00).