Xanthi Masters: Δήλωση του αντιδημάρχου Αθλητισμού Ξάνθης Σουά Μπεκίρ Ογλού ενόψει της σημαντικής διοργάνωσης

Με αφορμή το τρίτο τουρνουά Masters του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2022 στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη (14-17 Ιουλίου), ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Σουά Μπεκίρ Ογλού δήλωσε:

«Καλώς ήρθατε στην Ξάνθη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2022.

Καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διανύει τον επετειακό της χρόνο, αφού, φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια για το πρωτάθλημα Beach Volley, υπό την αιγίδα της, ο Δήμος Ξάνθης γίνεται μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής, δίπλα σε άλλους δήμους της χώρας μας, όπως είναι ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή μας να φιλοξενούμε έναν από τους τέσσερις κορυφαίους αγώνες τουρνουά του σιρκουΐ 2022, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες της Ξάνθης να παρακολουθήσουν αυτό το θεαματικό άθλημα στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος μας Μανώλης Τσέπελης και η δημοτική αρχή επενδύουν στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο, καθώς διαθέτουμε τις κατάλληλες υποδομές, αλλά κι ένα δυναμικό Εθελοντικό Κίνημα, που δρα υποστηρικτικά σε κάθε διοργάνωση, κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούμε.

Σας προσκαλώ να γιορτάσετε μαζί μας, στις 15 με 17 Ιουλίου, με ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. να γευτείτε την ξανθιώτικη φιλοξενία και να γνωρίσετε την «κυρά της Θράκης», αυτήν την υπέροχη πόλη, με τα χίλια χρώματα».