Νέα ερωτηματικά για το μέλλον του ΑΟΞ και αβεβαιότητα – Αισθητά ΑΠΟΥΣΑ η ΠΑΕ Ξάνθη από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της SL2

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Super League 2 αλλά σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ThrakiSportS δύο διαφορετικές πηγές που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, η ΠΑΕ Ξάνθη έλαμψε δια της απουσίας της.

Συνήθως στις ΓΣ συμμετείχε παλαιότερα ο Τάσος Γιαμουρίδης μαζί με τον Φάνη Ουζουνιδη ή μόνος του ο τελευταίος. Με τα ζητήματα να είναι ανοιχτά σε όλα τα επίπεδα και το μέλλον της ομάδας αβέβαιο, επέτεινε αυτήν την αβεβαιότητα στα μάτια πλέον και των άλλων παραγόντων των ομάδων της SL2 η απουσία της ΠΑΕ Ξάνθη από το πιο σημαντικό όργανο της διοργανώτριας αρχής, την Γενική Συνέλευση των σωματείων.

Στην φωτογραφία που αντλήθηκε από το pamebala η κενή θέση με τον φάκελο που απλά έχει τοποθετηθεί μπροστά της, δίπλα από τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού, είναι αυτή που προοριζόταν για την ΠΑΕ Ξάνθη. Συνολικά στην ΓΣ παραβρέθηκαν 19 σωματεία, δηλαδή υπήρξαν και άλλες απουσίες, αλλά αυτή της ΠΑΕ Ξάνθη που παραδοσιακά όχι απλά συμμετείχε αλλά και πρωταγωνιστούσε σε αυτά τα όργανα του ποδοσφαίρου, συζητείται πλέον ως σημάδι οχι θετικών εξελίξεων για την ομάδα της Θράκης.

Και όλα αυτά, την ώρα που κάποιοι στην πόλη αν και βρισκόμαστε σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρια που παίζεται το μέλλον, επιχειρώντας να κάνουν το άσπρο – μαύρο ψάχνοντας επιτυχίες στην περασμένη σεζόν, υποστηρίζουν ότι ήταν… άκρως «θετικό πρότζεκτ που κέρδισε τις εντυπώσεις» αυτό της συμμετοχής της Κ15 του συλλόγου αντί για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League στο οποίο αρχικά είχε λάβει άδεια να συμμετάσχει, στην… Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης, από την οποία ωστόσο η ομάδα δε κατάφερε καν να προβιβαστεί.

Ο ΑΟΞ κάθε μέρα που περνά και δεν γίνεται κάτι, μικραίνει. Αλίμονο αν σε αυτήν την συγκυρία που οφείλουν ΟΛΟΙ να πέσουν με τα μούτρα να βγάλουν πρωτοσέλιδα και να χτυπήσουν καμπανάκια προς όλες τις κατευθυνσεις μπας και βρεθεί κάποια λύση και σωθεί η κατάσταση, αν σώζεται και ό,τι σώζεται, ο πήχης για κάποιους προκειμένου απλά να χαδέψουν αυτιά στην πόλη να μπαίνει πλέον τόσο μα τόσο χαμηλά, που να αναδεικνύεται ως… επιτυχία η παρουσία της Κ15 στην πιο κάτω κατηγορία του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθληματος της ΕΠΣ Ξάνθης και μάλιστα ούτε καν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.