Α2 Ανδρών: Με ΑΕ Κομοτηνής, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Εβρο Σουφλίου, Ερμογένη Ξάνθης και άλλες οκτώ ομάδες ο Βόρειος Όμιλος

Με 12 ομάδες θα διεξαχθεί ο Βόρειος Ομιλος της Α2 Ανδρών την σεζόν 2022-2023 και σε αυτόν, το ένα τρίτο θα προέρχεται από την Θράκη.

Στο νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος όπως και πέρυσι οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου αλλά και η ΑΕ Κομοτηνής που υποβιβάστηκε από την Pre League καθώς και ο Ερμογένης Ξάνθης που ανέβηκε από την διαδικασία των μπαράζ ως πρωταθλητής της ΕΣΠΕΘΡ.

Οι θρακιώτικες ομάδες θα έχουν ταξίδια ως Λάρισα και Γιάννενα. Συγκεκριμένα, οι υπόλοιπες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα βάσει της προκήρυξης είναι η ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, Ενωση Τούμπας, ΓΣΘ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ΕΑ Λάρισας, ΑΣ Μακεδονικός, ΓΣ Πανηπειρωτικός, ΑΕΝ Πανοράματος και ΧΑΝΘ.

Στον Νότιο Όμιλο της Α2 Ανδρών θα λάβουν μέρος οι εξής ομάδες: ΑΣ Αθληση, Αρμενική Πειραιώς, ΑΣΠ Γύφάδας, ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας, ΓΕ Ηρακλείου, ΓΣ Κερατέας, ΑΣ Κόροιβος, ΑΕΠ Ολυμπιάς Πατρών, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΣ Πετρούπολης, ΣΦΑΜ Φοίβος και ΣΦΠ Χανίων.