Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στον Πανθρακικό μετά από μια εξαετία το «μηχανάκι» του Άρη Αβάτου Λάμπρος Κωσταρέλης! Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις

Στην το δρομολόγιο Ξάνθη- Κομοτηνή θα κάνει για μια ακόμη φορά ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος του Άρη Αβάτου Λάμπρος Κωσταρέλης.

Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 6/3/2002) μέσος που φέτος έχασε μόνο έναν αγώνα του Άρη Αβάτου αγωνιζόμενος στο κέντρο και κάποιες φορές ως στόπερ επιστρέφει μετά από σχεδόν έξι χρόνια στον Πανθρακικό την φανέλα του οποίου φορούσε από μικρό παιδάκι μέχρι τα Κ15 και θα είναι η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ντενίζ Μπαικαρά.

Ο Κωσταρέλης που είναι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής προτίμησε να παραμείνει την φετινή σεζόν στην Κομοτηνή και τον αγαπημένο του Πανθρακικό παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που του έγινε από τον προπονητή της ομάδας του Αβάτου Κώστα Μπεδρελή που δούλεψε πολύ μαζί του γνωρίζονταν από τις ακαδημίες της Ξάνθης.

Ο Κωσταρέλης που εκτός από ποδόσφαιρο αγαπά και το τένις και την περίοδο αυτή παρακολουθεί εντατικά το Γουίμπλετον όταν δεν κάνει «σβούρες» στην οικογενειακή επιχείρησή τους, ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ15 με τον Ζόραν Στοίνοβιτς και με την διάλυση της ομάδας, μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ. Ακολούθησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας το πρωτάθλημα, ένα εξάμηνο η Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική και φέτος ο Άρης Αβάτου όπου ήταν αναντικατάστατο στέλεχος.

Στον Πανθρακικό πλέον μετά τις προσθήκες των Μπαικαρά και Κωσταρέλη, κύριο μέλημά τους είναι η παραμονή των βασικών συντελεστών της ανόδου των επιθετικών Χρήστου Βάσκου, Αμέτ Ερκάν, του πασπαρτού Βασίλη Αντωνιάδη, του Χρήστου Γιαννακιτζίδη και της κολώνας στην αμυνα Γιώργου Σιδηρόπουλου.