Super League: Τέλος από τον Άρη μετά από 25 χρόνια ο «ταξίαρχος» Πανταζής που θήτευσε 7 χρόνια στον ΑΟΞ δίπλα στον Πανόπουλο!

Μετά από 25 σχεδόν χρόνια με διάλειμμα ενός έτος ο γιατρός Βαγγέλης Πανταζής δεν θα είναι στο επιτελείο του Άρη με τον Νίκο Ξυλούρη να είναι ο αντικαταστάτης υπεύθυνος γιατρός των κιτρινόμαυρων.

Ο Πανταζής αν και από την Πιερία ξεκίνησε το 1990 στην Ξάνθη και στον ΑΟΞ στα πρώτα χρόνια της ομάδας στην Α’ Εθνική στον πλευρό αρχικά του Κοκκάλα και μετά του Πανόπουλου μαζί με Τζάτζο, Κωστένογλου, Κεχαγιά, Ουζουνίδη και Καραγεωργίου.

Μετά μια επταετία στην Θράκη τον Αύγουστο του 1997 πέρασε για πρώτη φορά την πύλη του Ν. Ρυσίου, ερχόμενος από την Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS από σύσταση του Μάκη Τζάτζου που αγωνιζόταν τότε στον Άρη ξεκινώντας ένα ταξίδι που τότε σίγουρα δεν φανταζόταν ότι θα κρατούσε 24+ ολόκληρα χρόνια, με διακοπή ενός έτους. Ήταν και θα είναι ο «ταξίαρχος» της ομάδας, άλλωστε αυτός ήταν και ο βαθμός με τον οποίο αποστρατεύτηκε πριν από λίγα χρόνια.