Super League 2: Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Εβρίτης Κώστας Καλπακίδης αλλά πιθανόν από άλλη θέση

Ο Κώστας Καλπακίδης με καταγωγή από τα Ρίζια Ορεστιάδας δεν θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του Εργοτέλη.

Ένα σημαντικό «κεφάλαιο» στην προπονητική πορεία του Εβρίτη Κώστα Καλπακίδη κλείνει. Κι αυτό γιατί μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ηρακλειώτικο σύλλογο, αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ν’ αποχωρήσει.

Έπειτα από μία αξιόλογη καριέρα 24 ετών στο παιδικό ποδόσφαιρο και στο κομμάτι των υποδομών, ο έμπειρος προπονητής κάνει ένα… διάλειμμα και προτίθεται να ξεκουραστεί. Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι θα φύγει από τον Εργοτέλη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συζητήσεις για να συνεχίσει από άλλο πόστο.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσανατολίζονται στο να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο νεαρό ηλικιακά, που θα φέρει και τις δικές του ιδέες στο σωματείο, ενώ είναι δεδομένο πως θα έχει την αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Καλπακίδη για την Ακαδημία του Εργοτέλη. Σύντομα, έτσι, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος.