Γ΄ Εθνική: Έγινε «μαυραετός» ο πρώην του Πανθρακικού Τάσος Φραγκούλης

Παίκτης της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο 26χρονος ακραίος αμυντικός Τάσος Φραγκούλης, που ξεκίνησε από την Κ20 του Πανθρακικού.

Ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο στον Νέστο Χρυσούπολης (συγκεκριμένα άνηκε στην ομάδα της Καβάλας από το καλοκαίρι του 2019), συμφώνησε με τη Βίλνιους, ομάδα της Β’ Κατηγορίας του Λιθουανικού ποδοσφαίρου, ανοίγοντας για πρώτη φορά τα φτερά του εκτός συνόρων, ενώ πλέον επέστρεψε για λογαριασμό της Δόξας Δράμας.

Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών που από σήμερα θα ανήκουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας.
Πρόκειται για τους Θωμά Παπαδόπουλο, Λάζαρο Τζελίδη, Τάσο Φραγκούλη και Κόστα Βάντερσον.

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι 27 χρονών (25/7/95) και αγωνίζεται σαν αμυντικός στην αριστερή πλευρά της ζώνης. Ξεκίνησε στην Κ20 του Πανθρακικού όπου λίγο μετά έγινε επαγγελματίας και συνέχισε σε Καβάλα, Σπάρτη και Νέστο Χρυσούπολης.
Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στην ομάδα μας δήλωσε: «Δεν μπορείς να νιώθεις κάτι άλλο πέρα από χαρά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε μια ομάδα του επιπέδου και της ιστορίας της Δόξας. Έρχομαι στη Δράμα για να παίξω όσο καλύτερα γίνεται και να βοηθήσω να πετύχει το πλάνο της ομάδας. Γνωρίζω τον προπονητή και το πως δουλεύει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να έχουμε υγεία».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος